<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Smartare multilarm i bostadsrättsföreningar och samfälligheter

Få en offert Kostnadsfri besiktning

Smartare och enklare Multilarm

Med trådlös teknologi går installationen snabbare och larm och information för brand, inbrott, luftfuktighet och temperatur blir smartare. Varje enhet är uppkopplad till WiFi och de kommunicerar med varandra. Om en enhet inte fungerar som den ska, får du snabbt besked om detta vilket gör underhållsarbetet i byggnaden lättare.

Säkerhet i bostads- och hyresrättsföreningar.

Din säkerhet påverkas av din granne när du bor i en bostads- eller hyresrätt. Det är därför viktigt att det finns en gemensam lösning för brandvarning där alla rökvarnare är sammankopplade i alla lägenheter och gemensamma områden. En lösning där en larmcentral är tillkopplad leder till en behagligare vardag eftersom de först ringer för att få en bekräftelse på att det brinner innan brandkåren anropas.

Vi räddar liv

Vår lösning räddar liv varje månad, och historierna upprepar sig: det lagas mat sent på kvällen, men den bosatte har somnat och hör inte sin egen rökvarnare. Larmcentralen kontaktar den bosatte, och om de inte lyckas upprätta kontakt tillkallar de brandkåren och informerar om var det brinner, temperatur, när branden startade osv.

Sitter du i styrelsen?

Det är styrelsen och dess medlemmar som är ansvariga för brandsäkerheten i byggnaden. For att underlätta arbetet för styrelsen har vi utvecklat en enkel portal som dokumenterar alla händelser, ger styrelsen en smidig översikt på säkerheten i hela byggnaden och listar upp vilka uppgifter som måste utföras.

Styrelsens kontrollpanel och översikt

Löpande översikt över säkerheten i byggnaden.

sfty_products_3

Styrelsens kontrollpanel för brandsäkerhet

Från mobiltelefon eller dator är det nu enkelt att följa säkerheten i hela byggnaden, installerade enheter och bosatta.

Dokumenterar och skickar meddelanden

Systemet utför regelbundna tester, dokumenterar händelser och skickar viktiga meddelanden till de bosatta och de brandansvariga för att optimera brandsäkerheten.

Flexibel layout av brandområden

Lätt att etablera olika brandområden i byggnaden för att optimera kommunikationen mellan sensorer och definiera bästa utrymningsväg per område.

Status per lägenhet och gemensamma områden

Här kan styrelsen och administratör se status i varje område, att alla enheter kommunicerar med varandra och att de fungerar som de ska.

Lista över bosatta och kontaktinformation

Bosatta kan uppdatera sina kontaktdetaljer i appen. Med ett klick kan styrelsen skicka SMS, e-mail eller ringa de boende.

Uppkoppling till larmcentral

För att undvika onödiga evakueringar av byggnaden kontaktar larmcentralen bosatta i hemmet där larmet har utlösts, och får en bekräftelse innan brandkåren anropas.

sfty control

Är en sofistikerad programvarulösning som ger enkel översikt och administrering av bosatta och brandsäkerhet i en eller flera lägenhetskomplex.

Den person som tilldelats ansvar för brandsäkerheten i bostads- eller hyresrättsföreningen har möjlighet att själv definiera de regler som styr konfigurering och brandprocedurer vid en nödsituation. Vår lösning stöder även att flera personer har parallell administrativ tillgång.

En administratör har tillgång till portalen via mobiltelefon, surfplatta eller dator, och mottar notifieringar om en rökvarnare upptäcker rök, om batteriet i en enhet är lågt, eller om en enhet inte är kopplad till internet. Systemet visar även status och sensorinformation för alla lägenheter kopplade till systemet.

iPad

sfty app

Med sfty appen blir allt enklare och smartare. Den har enkla, men viktiga funktioner som ökar din personliga säkerhet och säkerheten i ditt hem.

Skapa ditt personliga trygghetsnätverk

I sfty appen kan du bjuda in familj, vänner, och grannar till ditt personliga trygghetsnätverk som kan bli notifierade om du behöver hjälp.

Om ditt inbrottslarm utlöses så får ditt trygghetsnätverk ett meddelande, och dina personliga kontakter kan snabbt se om det är ett inbrott.

Ditt hem

Genom rökvarningar och notifieringar i appen får du ett meddelande även om du inte är hemma.

Slå AV/PÅ inbrottslarmet

Se temperaturen i hemmet och motta en notifiering om det blir för kallt i barnrummet.

Visar fuktigheten i hemmet, och skickar notifiering om det finns risk för fuktskador och mögel.

App på mobil SFTY

sfty Sense

sfty Sense är en smart, optisk, rökvarnare som även mäter temperatur, luftfuktighet och rörelse. Den kopplas direkt till ditt WiFi-nätverk och bidrar till den gemensamma brandvarningen i byggnaden, samtidigt som den låter dig hålla ett öga på ditt hem via sfty-appen.

Om rök upptäcks så kommunicerar alla brandvarnare i byggnaden med varandra direkt över en egen radiofrekvens - Den använder också internet för att varna dig, alla boende och dygnet runt bevakad larmcentral.

1-(1)
Oslo, 28. Mars 2018

Rök upptäcktes i en lägenhet i Oslo kl. 14.21. De boende blir med en gång varnade via SMS och blir sedan uppringda av larmcentralen. Larmcentralen meddelar brandkåren om brand kl. 14.26. Brandkåren rycker ut och är framme vid boendet fem minuter senare kl. 14.32. Brandkåren får kontroll på situationen, och två personer fick mindre rökskador.