<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Gemensam trygghet och ökad säkerhet

Vi levererar smart och användarvänligt kollektivt brand- och vattenläckagelarm för bostadsrättsföreningar.

En kostnadseffektiv investering i gemensam trygghet

Vårt kompletta säkerhetspaket baserat på smart, trådlös teknologi gör gemensamt brand- och vattenläckagelarm till en överkomlig investering i säkerhet och ökad trygghet för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

 

Baserad på enkelhet

Med vår säkerhetslösning installerad blir det enkelt för boende och styrelsen att arbeta tillsammans med att skapa en säker fastighet. Lösningen ger styrelsen, den fastighetsansvarige och de boende tid att agera rätt och snabbt om det upptäcks rök/brand eller vattenläckage.

 

Prisvinnare

Sfty-lösningen vann 2017 ett internationellt innovationspris på världens största elektronikmässa, CES, i kategorin 'Smart Home'.

 

Ett av Nordens snabbast växande larmföretag

Från lanseringen under 2016 har vi nu vårt system i över 14000 lägenheter fördelat på 220 bostadsrättsföreningar.

 

Varför är Sfty-lösningen “one of a kind”?

De boende vill bo i bostadsrättsföreningar där styrelsen tar sitt ansvar för brandsäkerheten. Styrelsen å sin sida är högt motiverade av att ha ett användarvänligt system för kollektiv brand - och vattenläckagelarm. Vår kompletta lösning täcker både de boendes och styrelsens säkerhets - och trygghetsbehov.

 

Sfty-lösningen

 

Vi fokuserar på att erbjuda bostadsrättsföreningar och fastighetsägare en enkel kommunikationsplattform (styrelseportal) som ger styrelsen den nödvändiga översikten man behöver för att se att rökvarnare, vattenläckagelarm och annan utrustning som placeras ut i lägenheter och gemensamma lokaler faktiskt fungerar. Med denna styrelseportal kan man också skicka meddelanden (SMS och push) till alla boende, något som gör kommunikationen enklare.

Styrelseportalen motiverar de boende till att underhålla egen monterad utrustning, och gör underhållet och driften mer effektiv.

Lösningen består av:

Rökvarnare – en smart multisensor som detekterar rök, rörelse, temperatur och fuktighet. Kommunicerar med andra enheter i lägenheten och gemensamma lokaler i byggnaden.

Vattenläckagesensor  – en effektiv och lågt prissatt lösning för kollektiv vattenläckagelarm i bostadsrättsföreningar. Vid ett läckage larmas de boende i lägenheten, oavsett var personerna är. Dessutom larmar sensorn grannarna och skickar meddelande till styrelsen, fastighetsskötaren, och om önskvärt, även rörmokaren.

Styrelseportal – en administrationsplattform som säkrar full kontroll på brandsäkerhet och vattenläckagelarm i fastigheten för styrelsen.

Ett personligt trygghetsnätverk – Om du önskar det, kan du ladda ned Sfty-appen och därefter bjuda in vänner, grannar och familj in i ditt eget Trygghetsnätverk och använda tjänster som Följ Mig och Hjälp Mig.

Tjänsten kan som tillval kopplas till en dygnsbemannad larmcentral.

Hitta en anställd

Stein Bakker
Stein Bakker
CEO
Knut Grødem
Knut Grødem
Økonomi
jos
Jon Øivind Stenerud
Teknisk
es
Espen Schrøder
Salg og Marked
jfr
Jan Fredrik Råknes
Systemarkitekt
am
Anita Melzer
Prosjekt
Bilde Rolf
Rolf Nøstdahl
Senior konsulent – Bergen
jørn1
Jørn Kvamme
Senior konsulent – Bergen
as
Andreas Staff
Kundservice - installation
vibecke_mongstad
Vibecke Mongstad
Prosjekt Bergen
Iben
Iben William Vardund
Prosjektleder - Installasjon
Cathrine
Cathrine Opheim Drange
Leder Support og Kundeservice
Ola Johannes
Ole Johannes Haavardsholm
Kundeservice
Patrick Sørli
Patrick Sørli
Senior salgskonsulent
Tore Eggen
Tore Eggen
Produktsjef
Bo Berdal-1
Bo Berdal Eek
Kundeservice – installasjon
Robert
Robert Iversen Raphaug
Sales Manager - Trondheim