<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1738422922949858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vattenläckagelarm

Begränsa skador vid vattenläckage

Få en offert Kostnadsfri besiktning

I bostadsrättsföreningar är vattenskador den vanligaste skadetypen, och den mest kostsamma. Stora delar av ersättningarna som utbetalas av försäkringsbolagen är knutna till vattenskador.

Då ett vattenläckage inte upptäcks och stoppas i tid, är det stor sannolikhet att det uppstår följdskador i flera lägenheter och lokaler. Av det skälet måste man göra sitt yttersta för att begränsa skadeomfånget. 

Sfty har en effektiv, enkel och kostnadseffektiv lösning för gemensamt vattenläckagelarm i bostadsrättsföreningar. Vid ett läckage larmar sensorn de boende i lägenheten, oavsett var de befinner sig. Dessutom larmar den grannarna som bor under lägenheten, och sänder larm till styrelsen, fastighetsskötaren och (om önskat) direkt till rörmokaren.

Sfty vattenläckagelarm ger styrelsen ett system som säkrar snabbt gemensamt larm när det uppstår läckage, så att man kan gripa in och stoppa det snarast möjligt.

sfty_products_with wld
Vannlekkasjesensor-transparent

Funktionalitet

  • Batteridrivet (3 års batterilivstid)
  • Kopplat direkt till WiFi – inget behov av extern gateway
  • Enheten visas i Sfty app på samma sätt som Sfty Sense
  • Larmar vid kritiska situationer, från enhet som ger 100dB, och i app och via SMS
  • 1,2 meter kabel är inkluderad, och hela kabeln upptäcker vatten

Klar att komma igång?

Ta kontakt med oss idag för bättre säkerhet i din bostadsrättsförening.

Kostnadsfri besiktning Få en offert